ALLROUND MAGAZIJNMEDEWERKER

Fulltime | Secundair onderwijs| startersfunctie | standplaats Meer

Als Allround Magazijnmedewerker ben je werkzaam op de afdeling TK waar onze machines technisch klaar worden gemaakt.

Een geschikte kandidaat:

Je wordt beloond met:

Wat ga je doen?

ls Magazijnmedewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor het beheren en distribueren van onze op voorraad zijnde stock artikelen alsmede voor het technisch klaarmaken van onze machines. Hierbij moet je denken aan het uitpakken, het inbouwen van opties en het configureren van onze multifunctionals. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het testen van onze multifunctionals en het uitvoeren van de eindcontrole voordat deze machines naar onze klanten gaan. Voor deze functie is het belangrijk dat je graag de handen uit de mouwen steekt. Allround omvat ook mee inspringen daar waar nodig is bij grotere drukte op onze interne servicedienst.

Collega aan het woord

Sinds twee jaar ben ik werkzaam Als chauffeur bij Itec. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het vervoer, van kantoor machines zoals kopieer machines, printers en finishers.  Ik lever de machines af bij onze talloze klanten, zowel in Nederland België alsook in Luxemburg. Dit kan zijn bij een kleine ondernemer maar ook bij grote bedrijven die behoefte hebben aan een passende oplossing. Soms moet er een machine naar een hoger gelegen verdieping. Als hier geen lift aanwezig is dan dan maak ik gebruik van een zogenoemde elektrische traploper of ik til de machine samen met een collega naar daar waar de klant dat graag wil. Op deze manier mag ik Itec met veel enthousiasme vertegenwoordigen bij de klanten op locatie. Kortom altijd een uitdaging. Omdat het mij enorm veel voldoening geeft wanneer ik de klanten hiermee van dienst kan zijn, samen met het feit dat ik een leuke club collega’s om mij heen heb, maakt dat werken voor Itec de leukste job is die een chauffeur zich maar kan wensen.
 
Ted
Chauffeur
 

 

Werken bij Itec - video

Werken bij Itec

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Werken bij Itec betekent dat u kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu. 

Jouw recruiter

Wil je meer te weten komen over deze functie van Senior Account Manager?

Neem gerust contact op met Marleen Pols:

@: m.pols@itec.nl
T: 0418 – 68 22 22