CUSTOMER SERVICE MEDEWERK(ST)ER

Fulltime | Bachelor | standplaats Meer

Het aannemen en adequaat afhandelen van service gerelateerde klantvragen.

Een geschikte kandidaat:

Je wordt beloond met:

Wat ga je doen?

Op de afdeling Customer Service ben je verantwoordelijk voor het juist aannemen en adequaat afhandelen van calls. Bijvoorbeeld: bestellingen, storingen, klachten en vragen van klanten. Indien telefonische afhandeling door middel van de Customer Service niet afdoende is, de call door middel van een servicerequest doorzetten naar de planner voor een bezoek van een van onze servicetechnici.

Jouw functie als Customer Service Medewerker bij Itec

  • Dagelijks telefonische calls van klanten aannemen, registeren, beantwoorden, oplossen en eventueel via de planner doorzetten naar een technicus;
  • Doorlooptijden van Servicerequests, taken en oplossingen controleren en zo nodig bijsturen, waardoor deze binnen de afgesproken response reparatietijden blijven, kortom SLA’s;
  • Administratieve afhandeling van de calls, waaronder factureren en registratie in het ERP systeem;
  • Veranderingen in de werkzaamheden voorstellen t.b.v. verbetering van de dienstverlening;
  • Telefonisch ondersteunen van de Service Technici;
  • Alle bovengenoemde taakopdrachten rapporteren aan de Manager Service.

Collega aan het woord

Mijn naam is Lotte en ik werk nu al ruim twee jaar bij Itec op de afdeling Sales Support & Contracting. De functie Sales Support & Contracting houdt in dat jij een schakel bent tussen de klant en het verloop van de overeenkomst. Denk hierbij aan het correct weergeven van de overeenkomst in ons systeem en het uitzetten van de lijnen voor het klaarmaken van de machine tot aan leveren van de machine. Tevens draag je zorg voor het voorspoedig verlopen van de overeenkomst.

Mijn ervaring binnen deze organisatie is dat ik mezelf op het gebied van administratieve werkzaamheden en klantcontact erg heb kunnen ontwikkelen. Dat komt omdat elke dag anders is. De ene dag ben je gedreven mee te werken aan een optimale klantbeleving en de andere dag ben je bezig met het ondersteunen van de accountmanager voor het binnenhalen van de deal.

Omdat je de schakel bent tussen de klant en de overeenkomst werk je met veel verschillende afdelingen samen. Hun helpen ons en jij helpt hun. Daardoor krijg je veel waardering van je collega’s maar ook van de klanten. Deze waardering brengt bij mij elke dag een lach op mijn gezicht waardoor ik met veel plezier naar mijn werk.

Lotte
Sales Support

Werken bij Itec - video

Werken bij Itec

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Werken bij Itec betekent dat u kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu. 

Jouw recruiter

Wil je meer te weten komen over deze functie van Senior Account Manager?

Neem gerust contact op met Piet Callemeyn:
@: p.callemeyn@itec.be
T: 0497 75 26 13