FINANCE MANAGER

Fulltime | bachelor | minimaal 7 jaar relevante ervaring | standplaats Antwerpen

Als Finance Manager ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van een Finance afdeling binnen het nieuwe kantoor in België

Een geschikte kandidaat:

Je wordt beloond met:

Wat ga je doen?

Als Finance Manager ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van een Finance afdeling binnen het nieuwe kantoor in België. Je rapporteert rechtstreeks aan de Holding Directie en hebt een breed takenpakket welke volgende aspecten omvat: 

  • Vanuit je financiële benadering de divisie opzetten en de structuur uitrollen;
  • Processen met relevante interne controles opzetten om efficiënter te gaan werken binnen de Belgische organisatie;
  • Het in eerste instantie zelfstandig voeren van de boekhouding en het opstellen van jaarrekeningen van diverse vennootschappen;
  • Het opvolgen van de statutaire verplichtingen zoals de jaarrekening, BTW, Intrastat, fiscale aangifte, etc.;
  • Het opmaken van het budget en de bijhorende tussentijdse forecasts;
  • Het voeren van diverse (adhoc) analyses ter ondersteuning van de business (zoals investeringsanalyses, leasing, etc.);
  • Op relatief korte termijn zal je zelfstandig een eigen team opbouwen, die op hun beurt zullen instaan voor het operationele werk.  

Collega aan het woord

“Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak”

Ik ben bij Itec komen werken omdat in het eerste sollicitatie gesprek al snel duidelijk werd hoeveel deze organisatie wil investeren in zijn sales afdeling. Zo is de toekomst van ons als accountmanagers een grote prioriteit en dat merk je meteen aan de input en begeleiding. Wat ik aan de sales trainingen overigens erg motiverend vind is de zelfstandigheid. Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig (iets wat ik graag doe) en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak. Ook word je vaak persoonlijk verder geholpen om niet alleen je close skills te verbeteren maar je in het algemeen als accountmanager te verbeteren.

Het beste aan Itec is wel in hoeverre je jezelf neer kan zetten als sales professional. Je bent geen nummertje maar een werkend en winstgevend orgaan in het bedrijf. Ik merk zelf dat deze organisatie ook echt direct sales gedreven is en dit is beter voor je motivatie. Daarom denk ik dat ook veel andere starters hier veel kunnen leren.

Jonathan
Sales

Werken bij Itec - video

Werken bij Itec

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Werken bij Itec betekent dat u kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu. 

Jouw recruiter

Wil je meer te weten komen over deze functie van Senior Account Manager?

Neem gerust contact op met Piet Callemeyn:
@: p.callemeyn@itec.be
T: 0497 75 26 13