JUNIOR ACCOUNTMANAGER NEW BUSINESS

Fulltime | Bachelor werk- en denkniveau | Startersfunctie | ANTWERPEN

Dit betreft een on the job ontwikkeltraject waarin je binnen 9 maanden jezelf ontwikkelt tot Accountmanager in de buitendienst.

Een geschikte kandidaat:

Je wordt beloond met:

Wat ga je doen?

Beschik jij over voldoende lef en doorzettingsvermogen om te slagen in de sales? Start dan nu jouw carrière bij Itec om te laten zien dat jij het in je hebt om binnen 9 maanden door te groeien naar de functie van Accountmanager. Als Junior Account Manager word je onderdeel van een jong, gedreven en enthousiast salesteam. Onder begeleiding van de Salesmanager en trainingen die worden gegeven in de Sales Acadamy, word je opgeleid tot een volwaardig Accountmanager buitendienst. Je krijgt de kans om direct in de praktijk aan de slag te gaan. Bij Itec geloven wij sterk in drie factoren die bijdragen aan een succesvol Traineeship: plezier, persoonlijke ontwikkeling en beloning. Wij verwachten dat jij je eerste commerciële successen boekt in telefonische verkoop bij de aan jou toegewezen accounts. Na het doorlopen van jouw ontwikkeltraject van 9 maanden in de binnendienst, rijd jij in een auto van de zaak onderweg naar onze klanten om verkoopgesprekken te voeren en zelfstandig deals te sluiten. Na verloop van tijd zal jij met jouw ervaring grotere bedrijven mogen adviseren en begeleiden. 

Een dag van een Junior Account Manager bij Itec:

  • Je bent dagelijks verantwoordelijk voor het signaleren van commerciële kansen bij onze prospects; 
  • Je analyseert klantbehoeften en vertaalt deze naar gedegen advies middels telefonische acquisitie; 
  • Je kwalificeert leads en maakt afspraken voor de accountmanagers;  
  • Je gebruikt je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen;
  • Je krijgt een kick van het sluiten van een deal;
  • Je zorgt voor de naleving van de gemaakte afspraken;

Jouw groeipad

Junior Accountmanager Buitendienst
Accountmanager Buitendienst
Key Accountmanager Buitendienst

swipen —->

Collega aan het woord

“Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak”

Ik ben bij Itec komen werken omdat in het eerste sollicitatie gesprek al snel duidelijk werd hoeveel deze organisatie wil investeren in zijn sales afdeling. Zo is de toekomst van ons als accountmanagers een grote prioriteit en dat merk je meteen aan de input en begeleiding. Wat ik aan de sales trainingen overigens erg motiverend vind is de zelfstandigheid. Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig (iets wat ik graag doe) en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak. Ook word je vaak persoonlijk verder geholpen om niet alleen je close skills te verbeteren maar je in het algemeen als accountmanager te verbeteren.

Het beste aan Itec is wel in hoeverre je jezelf neer kan zetten als sales professional. Je bent geen nummertje maar een werkend en winstgevend orgaan in het bedrijf. Ik merk zelf dat deze organisatie ook echt direct sales gedreven is en dit is beter voor je motivatie. Daarom denk ik dat ook veel andere starters hier veel kunnen leren.

Jonathan
Sales

Werken in de sales - video

Werken bij Itec

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Werken bij Itec betekent dat u kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu. 

Jouw recruiter

Wil je meer te weten komen over deze functie van Senior Account Manager?

Neem gerust contact op met Marleen Pols:

@: m.pols@itec.nl
T: 0418 – 68 22 22