KEY ACCOUNTMANAGER

Fulltime I Bachelor I 3 jaar commerciële werkervaring binnen de branche I Antwerpen

Verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van een eigen klantenportefeuille op strategisch niveau.

Een geschikte kandidaat:

Je wordt beloond met:

Wat ga je doen?

Het Key Accountteam bestaat uit twee key accountmanagers, samen met hen ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van de grootste en meest waardevolle accounts van Itec. In deze functie wordt je regionaal ingezet om onze klantenportefeuille te vergroten. Onze binnendienst zal je ondersteunen met het maken van afspraken bij prospects. Jouw focus zal liggen op het binnenhalen van nieuwe key-trajecten met meer dan 200 FTE, relatiemanagement en groei. Het key accountteam werkt nauw samen met afdelingen: Telesales, Solutions en Service om de beste dienstverlening te continueren.

Onze voorkeur gaat uit naar een ervaren sales professional uit de branche met een ondernemend karakter. Je bent een strategische partner voor onze klanten. Vanuit een adviserende rol zorg je voor de juiste naleving van het opgestelde accountplan en laat jij onze klanten kennis maken met het volledige product- en dienstenportfolio van Itec. Je bent proactief bezig je business uit te bouwen en te beheren. Daarnaast verzamel je markt-, bedrijfs- en concurrentie informatie om dit te vertalen naar concrete kansen voor de organisatie. Je rapporteert aan Sales Manager.

Collega aan het woord

“Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak”

Ik ben bij Itec komen werken omdat in het eerste sollicitatie gesprek al snel duidelijk werd hoeveel deze organisatie wil investeren in zijn sales afdeling. Zo is de toekomst van ons als accountmanagers een grote prioriteit en dat merk je meteen aan de input en begeleiding. Wat ik aan de sales trainingen overigens erg motiverend vind is de zelfstandigheid. Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig (iets wat ik graag doe) en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak. Ook word je vaak persoonlijk verder geholpen om niet alleen je close skills te verbeteren maar je in het algemeen als accountmanager te verbeteren.

Het beste aan Itec is wel in hoeverre je jezelf neer kan zetten als sales professional. Je bent geen nummertje maar een werkend en winstgevend orgaan in het bedrijf. Ik merk zelf dat deze organisatie ook echt direct sales gedreven is en dit is beter voor je motivatie. Daarom denk ik dat ook veel andere starters hier veel kunnen leren.

Jonathan
Sales

Werken in de sales - video

Werken bij Itec

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Werken bij Itec betekent dat u kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu. 

Jouw recruiter

Wil je meer te weten komen over deze functie van Senior Account Manager?

Neem gerust contact op met Marleen Pols:

@: m.pols@itec.nl
T: 0418 – 68 22 22