SALES SUPERVISOR

Voltijds | Bachelor werk- en denkniveau | 8 jaar commerciële werkervaring | Gent

Naast het dagelijks motiveren & inspireren van een Direct Sales team, ben je primair verantwoordelijk voor het vergroten van onze klantenportefeuille met name gericht op de grote sales trajecten.

Een geschikte kandidaat:

Je wordt beloond met:

Wat ga je doen?

Nadat we je kort hebben klaargestoomd, ga je met jouw vestiging aan de slag documentoplossingen (op maat) te verkopen aan het direct sales in jouw regio. Samen met de Landelijke Sales Manager voer je de strategie van Itec uit en weet jij als geen ander de vertaling en verbinding te maken naar de werkvloer. Je neemt jouw teamgenoten mee in de koers die we willen varen en weet ze met jouw passie voor het sales vak dagelijks te inspireren/motiveren. Met jouw positieve instelling weet je het beste uit jezelf en anderen te halen. Onze voorkeur gaat uit naar een ervaren sales professional uit de branche met een ondernemersvisie. Een gedreven verkoper die tevens een goede motivator is voor zijn team. Focus op vergroten van onze klantenportefeuille, relatiemanagement en groei binnen zowel team als omzet. Je rapporteert aan de Landelijke Sales Manager. Gezamenlijk hebben jullie de ambitie dat de Sales Supervisor uiteindelijk zelfstandig de vestiging Gent gaat leiden.

Jouw groeipad

Commercieel medewerker binnendienst
Accountmanager Binnendienst
Accountmanager Buitendienst

swipen —->

Collega aan het woord

“Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak”

Ik ben bij Itec komen werken omdat in het eerste sollicitatie gesprek al snel duidelijk werd hoeveel deze organisatie wil investeren in zijn sales afdeling. Zo is de toekomst van ons als accountmanagers een grote prioriteit en dat merk je meteen aan de input en begeleiding. Wat ik aan de sales trainingen overigens erg motiverend vind is de zelfstandigheid. Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, ben je toch al snel zelfstandig met sales bezig (iets wat ik graag doe) en zo leer je in de praktijk snel de kneepjes van het vak. Ook word je vaak persoonlijk verder geholpen om niet alleen je close skills te verbeteren maar je in het algemeen als accountmanager te verbeteren.

Het beste aan Itec is wel in hoeverre je jezelf neer kan zetten als sales professional. Je bent geen nummertje maar een werkend en winstgevend orgaan in het bedrijf. Ik merk zelf dat deze organisatie ook echt direct sales gedreven is en dit is beter voor je motivatie. Daarom denk ik dat ook veel andere starters hier veel kunnen leren.

Jonathan
Sales

Werken in de sales - video

Werken bij Itec

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Werken bij Itec betekent dat u kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu. 

Jouw recruiter

Wil je meer te weten komen over deze functie van Senior Account Manager?

Neem gerust contact op met Piet Callemeyn:
@: p.callemeyn@itec.be
T: 0497 75 26 13